2016. július 9., szombat

5.nap

A mai nap időben felkeltünk ( kivételesen ) . Elmentünk reggelizni . Majd mindenki ment a saját workshopjára . A mai nap , Csaba leader megnézte a munkánkat . Gandalf a milánoi csoda rendező ma ugyanúgy érdekes órát tartott és segédje Fanni igen megeröltető bemelegítést adott nekünk . Azért a mindennapi 2 órás warm up már kicsit sok !
Elmentünk később ebédelni a Flams nevű étterembe , de ma is csak lasagne volt . Sebaj . Ebéd után rohantunk vissza a szállásra , mert össze kellett pakolni az esti próbára . A gond az volt , hogy nem hoztuk el az esőkabátokat , úgyhogy valami mást kellett kitalálni . Sok gondolkozás után nem jutottunk semmire . A másik gond , hogy beugró színészünknek Arionnak nem volt jelmeze . Sok nevetséges ruhapróba után sikerült egy szociális munkásnak beöltöztetni . Bepattantunk a fehér villámba . Elindultunk a szállásról,  majd egy kis dugóval kb 3/4 óra után odaértünk az úgynevezett 600-as színházhoz.
A próbánk előtt még megnéztünk egy táncelőadást , amin nagyon szépen csináltak teljesen mást egyidőben a " táncosok" . Sokan nem látták közülünk , mert aludtak.
Aztán kezdtük volna a próbát , de előtte az angol csoport még forgattak egy húszperces " társadalmi célú hírdetést ", amiről nem tudtunk, és nagyon felbosszantott , hogy egy órával később tudtuk elkezdeni az próbát .  Az eleje döcögősen indult , mivel be kellett állítani a fényeket , a hangszereket, a mikrofonokat.
Majd belejöttünk , de idő hiányában nem tudtuk befejezni . Hozzáteszem , hogy ekkor már dél óta nem evett a csapat semmit , úgyhogy eléggé éhesek is voltunk .
Abbahagytuk a próbát , és elmentünk vacsorázni a kebaboshoz , ahol nagyok bekajáltunk tacossal és csavarmával . Gyorsan hazavillamosoztunk ,és rendezői utasításra mindenki lefeküdt aludni .
Izgalommal vártuk a másnapi előadást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése