2016. július 9., szombat

6.nap

Eljött a nagy nap, amikor mi lépünk a színpadra, hogy megmutassuk a többi nemzetnek milyen is a magyar színház.
Ma egy hosszú alvás után ébredtünk fel, de a szemeink ugyanúgy táskásak maradtak az előzőekhez híven.
Reggeli bagettel es lekvarokkal.
Majd egyéni workshopok, ahol legtöbben az időt néztük, mivel negyed órával hamarabb elmehettünk a helyszínekről, hogy tudjunk gyorsan ebédelni, majd futni haza, átnézni a jelmezeket (hiányaikat). A jelmezek között újabb apró-pók-ba ütköztünk, miszerint a farkasokat jellemző szürke esőkabátok nem jöttek velünk, a Fehér Villámmal. Arion-nak úgy, ahogy összeraktunk egy vadász jelmezt, ami jobban hasonlított egy paneli gengszterre, de rendezőnk (Csaba) erre is figyelt és megalkotott egy olyan frizurát, ami ezt a paneli gengszter képet teljesen eltünteti.
Újra elfoglaltuk Fehér Villám fedélzetét és elkisbuszoztunk a színházhoz, a fél órás út alatt is már el tudtunk aludni és ezután a tánc előadáson is jót pihentünk. A próba elkezdődött, majd befejeződött. És így volt ez a darabbal is. A közönség hangosan nevetett azon, amin azt terveztük, hogy hangosan fognak majd nevetni rajta, a fények megvilágítottak minket, a megfelelő pillanatokba. A szövegekben is csak apró csúszások voltak. A jött-ment vadász-ból légből kapott róka lett, de ez mit sem változtatott az egészen (semmit, mert nem értették). Megtapsoltak.
Aztán jött a jól megérdemelt vacsora a Flam's-ba, ahol először vacsiztunk a fesztivál során, bekajáltunk, elég pompás volt. Itt is megtapsoltak. Az étteremben desszertet is kértünk hatan, de csak három embernek hozták ki, gondoltuk, még nem sült ki a mienk, de mikor a három szerencsés már befejezte az étkezést, ráeszméltünk, hogy el kellett volna feleznünk az almás fahéjas flam-ot. Szívás.
Nagyon jó volt a hangulatunk, mivel tudtuk, mennyire királyak is vagyunk kimentünk a nemrég vett sörökkel és hűtőtáskával lementünk a fesztivál közösségi parkparkolójába és hepajkodtunk együtt. A nagy móka átcsúszott a másnap hajnalba, amiről tilos írnom.

Katya



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése